maandag, december 11, 2006

Mijn beste vriend



Hij doet me altijd lachen. Als ik iets te zeggen heb, dan luistert hij naar mij zonder vragen te stellen. Wat wil je nog meer?

Oh ja, hij is clubkampioen 2006 van de C-klas. Laat de confetti maar komen!

4 Comments:

Blogger vrouwenliefhebster said...

Wat is clubkampioen van de C-klas?

5:26 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Lieve schat,

het was weer lang geleden dat ik je blog nog eens 'n bezoekje hebt gebracht. Je hebt niet overdreven vorig jaar, het 2de jaar is hels!Maar ik mag niet téveel klagen want ondertussen zijn we maar weer met iets productiefs bezig. De wereld veranderen... of hoe heet dat gevoel? ;0)

Heb es gelezen wat je de afgelopen tijd allemaal hebt gepost. Blijkbaar heb je weer de hoogste toppen & de diepste dalen getrotseerd. Spijtig dat ik niet bij je was om jou op die moment 'n troostende schouder aan te bieden.

Nu, ik wilde even laten weten dat ik er enorm naar uitkijk om je terug te zien! Lekker ons hart uitstorten & de kleine dingen des levens bespreken boven 'n winterse chocomelk ;0) Can it get any better?

Lieve meid, ik laat 't hierbij voor deze dag & ga nu de warmte van mijn nest opzoeken.Ik wilde even laten weten dat ik nog helemaal alive & kicking ben... of toch nog gedurende die laatste weken. Dan kan ik tijdens de blok weer hopeloos instorten ;0)

Slaapwel, hele dikke zoen & moge de kerstsfeer je hartje verwarmen!

Floor xXxXx

11:31 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Oh hoe mooi! :-)

9:52 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Zet dat truike maar open he!!!
maar toch proficiat aan den chester want hij heeft het toch maar gedaan!na 5 elendige jaren!aah ja mss ook een kleine proficiat aan jou annick!
Groetjes van je beste maatje op de club :p

11:23 p.m.  

Een reactie posten

<< Home